WONINGINSPECTIE

Woninginspectie

De staat van uw woning zorgvuldig in beeld gebracht.

 

Woninginspectie voor aankoop van een woning

Voordat u een woning koopt geven wij u graag bouwkundig advies over de staat van uw woning. Dat doen wij naar aanleiding van een uitgebreide bouwkundige inspectie. U heeft dan helder in beeld welke eventuele gebreken de woning heeft, voordat u besluit tot koop over te gaan.

 

Woninginspectie bij achterstallig onderhoud

Is er sprake van achterstallig woningonderhoud, dan is het verstandig om uw woning zorgvuldig te laten inspecteren. Zeker bij woningen ouder dan 50 jaar kunnen er ook fundamentele risico's en gebreken ontstaan zijn.  

 

Preventieve woninginspectie of APK van uw woning

Ook kunt u een preventieve woninginspectie door ons laten uitvoeren. De uitkomst maakt het voor u mogelijk om een planning voor onderhoudswerkzaamheden te maken zonder dat er acute noodzaak is. U weet exact na inspectie wat er aan uw woning verbeterd kan worden of wat preventief vervangen of onderhouden moet worden om erger of schade te voorkomen.

 

Prioriteiten, kosten, tijdsbestek en planning

In elk inspectierapport benoemen wij de zorgpunten, de prioriteiten, de kosten en geven daarin aan welk tijdsbestek de werkzaamheden in beslag nemen. Als u daar prijs op stelt, maken we een globale planning.

 

Kleine beschadigingen zijn zo gerepareerd, maar dankzij een deskundig uitgevoerde woninginspectie kunt u grote kosten beperken of voorkomen. Daar helpen wij graag aan mee!

Offerte aanvragen

Direct een offerte of meer informatie aanvragen? Klik op de button hieronder. Offerte aanvragen

Contact

T 0252 - 34 86 76 M 06 - 53 415 498
Walserij 13E
2211 SJ Noordwijkerhout
Lommerlustlaan 4
2361 LM Warmond

Renovatie

Uw woning weer als nieuw! Na de renovatie voldoet uw woning weer aan alle moderne maatstaven en is bouwkundig in goede staat. Renovatie woning in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Renovatie

Restauratie

Uw monumentale of karakteristieke woning restaureren en weer in authentieke staat brengen? Finger Verbouw en Onderhoud brengt de uitstraling van 'toen' weer terug met de bouwkundige kwaliteit van 'nu'. Restauratie van woningen en panden in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Restauratie

Verbouwing

Uw verbouwing uitgevoerd met een ambachtelijk timmermansoog. Onze garantie: een mooi en duurzaam resultaat en woondcomfort. Finger Verbouw en Onderhoud is vooral werkzaam in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Verbouwing

Woningonderhoud

Voorkom achterstallig onderhoud! Bespaar met preventief en duurzaam schilderwerk binnens- en buitenshuis; goed woningonderhoud. Finger Verbouw en Onderhoud is ook expert in verwijderen van houtrot.
Meer over Woningonderhoud

Woningisolatie

Geen last meer van tocht en kou! Isoleer uw woning, zoals uw dak, de gevel of de vloer. Voor woningisolatie, zoals dubbele beglazing, isolatie van wanden, isolatie van plafond, isolatie van het dak, bent u bij Finger Verbouw en Onderhoud aan het juiste adres.
Meer over Woningisolatie

Lekkage

Last van lekkage van waterleiding of gasleiding? Neem snel met ons contact op. Finger Verbouw en Onderhoud vervangt de onderdelen en herstellen de schade. Wij zijn vooral werkzaam in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Lekkage

Elektra

Bij renovaties en verbouwingen zijn vaak nieuwe elektriciteitsleidingen, stopcontacten en schakelaars nodig. Wij leggen alle elektra vakkundig aan; veilig en gericht op uw gemak. Werkzaamheden in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Elektra

Inbraakpreventie

Geef inbrekers geen kans! Zorg voor een optimale inbraakpreventie, zoals goed hang- en sluitwerk en buitenverlichting. Maak gebruik van de expertise van Finger Verbouw en Onderhoud. Dat geeft een veilig gevoel.
Meer over Inbraakpreventie

Woningaanpassing

Lang zelfstandig blijven wonen, is de wens van vrijwel iedereen. Woning-aanpassing maakt die wens realiteit, zoals het aanbrengen van steunen aan de muur in de badkamer of toilet, het aanbrengen van een traplift, een slaapkamer beneden. Finger Verbouw en Onderhoud denkt met u mee.
Meer over Woningaanpassing