Lekkage

Lekkages komen altijd ongelegen en kunnen veel schade veroorzaken. Daarom is het snel opsporen en herstellen van belang. Met jarenlange ervaring weten wij dat als geen ander.  

 

Lekkage herstellen
Soms zullen er breekwerkzaamheden verricht moeten worden om de lekkage te herstellen. Over dit feit en de hieruit voortkomende werkzaamheden stemmen wij zorgvuldig met u af. Als u verzekerd bent voor lekkage raden wij u aan contact op te nemen met uw verzekering. Dan hoort u of u de lekkage en eventuele schade door ons kunt laten herstellen.

 

Snel ter plekke
Als u ons direct nodig heeft, is één belletje voldoende om de reparatie en zo nodig vervangingswerkzaamheden snel uit te voeren.

 

Behoed u voor lekkage en gevolgschade
Werkzaamheden die wij regelmatig uitvoeren:

  • het vervangen van daken van bitumen, zink en dakpannen
  • het vervangen of aanbrengen van lichtkoepels in een bestaand dak
  • het aanbrengen of vervangen van zinkwerk voor dakgoten of daklijsten
  • het aanbrengen of vervangen van loodwerk bij de aansluiting van het dak op de gevel
  • gas- en waterleidingen aanpassen of vervangen
  • sanitair vervangen of nieuw plaatsen
  • radiotoren en cv-ketels repareren, vervangen, onderhouden

Offerte aanvragen

Direct een offerte of meer informatie aanvragen? Klik op de button hieronder. Offerte aanvragen

Contact

T 0252 - 34 86 76 M 06 - 53 415 498
Walserij 13E
2211 SJ Noordwijkerhout
Lommerlustlaan 4
2361 LM Warmond

Renovatie

Uw woning weer als nieuw! Na de renovatie voldoet uw woning weer aan alle moderne maatstaven en is bouwkundig in goede staat. Renovatie woning in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Renovatie

Restauratie

Uw monumentale of karakteristieke woning restaureren en weer in authentieke staat brengen? Finger Verbouw en Onderhoud brengt de uitstraling van 'toen' weer terug met de bouwkundige kwaliteit van 'nu'. Restauratie van woningen en panden in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Restauratie

Verbouwing

Uw verbouwing uitgevoerd met een ambachtelijk timmermansoog. Onze garantie: een mooi en duurzaam resultaat en woondcomfort. Finger Verbouw en Onderhoud is vooral werkzaam in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Verbouwing

Woningonderhoud

Voorkom achterstallig onderhoud! Bespaar met preventief en duurzaam schilderwerk binnens- en buitenshuis; goed woningonderhoud. Finger Verbouw en Onderhoud is ook expert in verwijderen van houtrot.
Meer over Woningonderhoud

Woningisolatie

Geen last meer van tocht en kou! Isoleer uw woning, zoals uw dak, de gevel of de vloer. Voor woningisolatie, zoals dubbele beglazing, isolatie van wanden, isolatie van plafond, isolatie van het dak, bent u bij Finger Verbouw en Onderhoud aan het juiste adres.
Meer over Woningisolatie

Lekkage

Last van lekkage van waterleiding of gasleiding? Neem snel met ons contact op. Finger Verbouw en Onderhoud vervangt de onderdelen en herstellen de schade. Wij zijn vooral werkzaam in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Lekkage

Elektra

Bij renovaties en verbouwingen zijn vaak nieuwe elektriciteitsleidingen, stopcontacten en schakelaars nodig. Wij leggen alle elektra vakkundig aan; veilig en gericht op uw gemak. Werkzaamheden in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Elektra

Inbraakpreventie

Geef inbrekers geen kans! Zorg voor een optimale inbraakpreventie, zoals goed hang- en sluitwerk en buitenverlichting. Maak gebruik van de expertise van Finger Verbouw en Onderhoud. Dat geeft een veilig gevoel.
Meer over Inbraakpreventie

Woningaanpassing

Lang zelfstandig blijven wonen, is de wens van vrijwel iedereen. Woning-aanpassing maakt die wens realiteit, zoals het aanbrengen van steunen aan de muur in de badkamer of toilet, het aanbrengen van een traplift, een slaapkamer beneden. Finger Verbouw en Onderhoud denkt met u mee.
Meer over Woningaanpassing