Elektra

Verbouwing/renovatie: nieuwe elektriciteitsleidingen, stopcontacten en schakelaars
Als u uw zolder wilt verbouwen of een extra kamer wilt creëren dan is het geregeld noodzakelijk om nieuwe elektriciteitsleidingen aan te leggen, sleuven te frezen, nieuwe stopcontacten en schakelaars aan te brengen.

 

Voordat we beginnen maken we eerst een ontwerp. Daarop ziet u precies hoe de leidingen lopen, waar de stopcontacten en schakelaars komen en of de nieuwe leiding aangesloten moet worden op een nieuwe groep.

 

Elektra vanuit één centraal punt

Tegenwoordig moeten de elektriciteitsleidingen van alle afzonderlijke lichtpunten, stopcontacten en schakelaars per vertrek ontspringen vanuit één centraal punt: een centraaldoos. Heeft de kamer nog geen centraaldoos? Dan leggen wij deze vakkundig voor u aan. Vooral in oudere huizen is dat regelmatig het geval.

 

Het gevaar van oude bedrading en oude groepenkasten
Als de installatie mankementen gaat vertonen kan kortsluiting door overbelasting ontstaan. Door toename van het aantal huishoudelijke apparaten en (spel)computers kunnen oude installaties overbelast raken, omdat er te weinig groepen zijn.Eén op de drie branden in woonhuizen heeft daar vaak mee te maken.

 

Voorkom levensgevaarlijke situaties in huizen ouder dan 30 jaar!

In sommige oudere woningen en bedrijfsgebouwen komen nog ijzeren buisleidingen of zogenaamde 'marine'kabels voor. U herkent ze aan de zwarte of oranje kleur. Als de bedrading daarvan met rubberisolatie is omkleed, kunnen levensgevaarlijke situaties ontstaan. Rubberisolatie heeft de eigenschap om na verloop van tijd eerst bros te worden en vervolgens geheel te vergaan. Veel van deze oude door rubber ommantelde leidingen zijn na 30 jaar versleten en moeten worden vervangen door volledig nieuwe kabels.

 

Wij zorgen voor veiligheid, voldoende groepen in uw meterkast en een degelijke installatie die voldoet aan alle veiligheidsnormen.  

 

Offerte aanvragen

Direct een offerte of meer informatie aanvragen? Klik op de button hieronder. Offerte aanvragen

Contact

T 0252 - 34 86 76 M 06 - 53 415 498
Walserij 13E
2211 SJ Noordwijkerhout
Lommerlustlaan 4
2361 LM Warmond

Renovatie

Uw woning weer als nieuw! Na de renovatie voldoet uw woning weer aan alle moderne maatstaven en is bouwkundig in goede staat. Renovatie woning in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Renovatie

Restauratie

Uw monumentale of karakteristieke woning restaureren en weer in authentieke staat brengen? Finger Verbouw en Onderhoud brengt de uitstraling van 'toen' weer terug met de bouwkundige kwaliteit van 'nu'. Restauratie van woningen en panden in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Restauratie

Verbouwing

Uw verbouwing uitgevoerd met een ambachtelijk timmermansoog. Onze garantie: een mooi en duurzaam resultaat en woondcomfort. Finger Verbouw en Onderhoud is vooral werkzaam in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Verbouwing

Woningonderhoud

Voorkom achterstallig onderhoud! Bespaar met preventief en duurzaam schilderwerk binnens- en buitenshuis; goed woningonderhoud. Finger Verbouw en Onderhoud is ook expert in verwijderen van houtrot.
Meer over Woningonderhoud

Woningisolatie

Geen last meer van tocht en kou! Isoleer uw woning, zoals uw dak, de gevel of de vloer. Voor woningisolatie, zoals dubbele beglazing, isolatie van wanden, isolatie van plafond, isolatie van het dak, bent u bij Finger Verbouw en Onderhoud aan het juiste adres.
Meer over Woningisolatie

Lekkage

Last van lekkage van waterleiding of gasleiding? Neem snel met ons contact op. Finger Verbouw en Onderhoud vervangt de onderdelen en herstellen de schade. Wij zijn vooral werkzaam in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Lekkage

Elektra

Bij renovaties en verbouwingen zijn vaak nieuwe elektriciteitsleidingen, stopcontacten en schakelaars nodig. Wij leggen alle elektra vakkundig aan; veilig en gericht op uw gemak. Werkzaamheden in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Elektra

Inbraakpreventie

Geef inbrekers geen kans! Zorg voor een optimale inbraakpreventie, zoals goed hang- en sluitwerk en buitenverlichting. Maak gebruik van de expertise van Finger Verbouw en Onderhoud. Dat geeft een veilig gevoel.
Meer over Inbraakpreventie

Woningaanpassing

Lang zelfstandig blijven wonen, is de wens van vrijwel iedereen. Woning-aanpassing maakt die wens realiteit, zoals het aanbrengen van steunen aan de muur in de badkamer of toilet, het aanbrengen van een traplift, een slaapkamer beneden. Finger Verbouw en Onderhoud denkt met u mee.
Meer over Woningaanpassing