Woningisolatie

Woningisolatie kan leiden tot een energiebesparing van 30% per jaar.

Oudere woningen werden vroeger niet geïsoleerd; er was geen isolatie van het dak, geen dubbele beglazing, geen isolatie van de muren en geen isolatie van de vloer. Dat leidde/leidt tot warmte verlies, kou, tocht en vocht en een hogere energierekening. In oude huizen is dat vaak nog steeds het geval. Woningisolatie lost dat op.

 

Isolatie van uw dak, uw vloer, de muren, dubbele beglazing en goede ventilatie 

Dakisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, isolatie van muren, dubbele beglazing en een goede ventilatie leiden tot meer wooncomfort, een fijner klimaat in huis en een lagere energierekening. Binnen ons bedrijf hebben wij specialisten voor elk vakgebied. Zo ook voor woningisolatie.

 

Indicatie van isolatiemaatregelen op basis van het bouwjaar van uw woning

Welke isolerende maatregelen voor uw woonsituatie van toepassing zijn bespreken wij graag met u. Een indicatie is op basis van het bouwjaar van uw woning al wel te geven.

 

Woningen van voor 1970: nauwelijks geïsoleerd

Alle huidige te isoleren onderdelen van woningen voor 1970 zijn bij de bouw meestal niet geïsoleerd. Voordat u een huis uit deze periode koopt is het goed om te weten welke delen van de woning eventueel later toch geïsoleerd zijn en welke delen nog geïsoleerd kunnen worden. Is dit moeilijk te traceren dan kunnen wij dit tijdens een woninginspectie met behulp van infraroodapparatuur laten zien waar u in uw woning warmte verliest.

 

Woningen van 70-er jaren: spouwmuurisolatie en dubbel glas in woonkamer

Woningen die in deze periode gebouwd zijn hebben merendeels spouwmuurisolatie, geringe dakisolatie en in de woonkamer dubbel glas. Het kan zijn dat de ramen of kozijnen bijna aan vervanging toe zijn. Ook vloerisolatie of dubbele beglazing op slaap-, werkkamers of badkamers kan u al heel wat meer comfort en een aanzienlijke besparing opleveren. Mocht u overwegen om uw dak te renoveren vanwege ouderdom, lekkage en tocht of om lekkage te voorkomen, dan is dakisolatie zeker aan te bevelen.

 

Woningen van jaren 80 en later: redelijk tot goed geïsoleerd

De meeste recente nieuwbouwwoningen zijn goed geïsoleerd. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. De isolatie van woningen die in de jaren 80 en wat later gebouwd zijn zijn voldoende geïsoleerd, echter kan de isolatiewaarde te wensen overlaten. Mocht u plannen hebben voor groot onderhoud en uw woning willen laten inspecteren, dan helpen wij u graag inzichtelijk te maken welke delen onderhoud nodig hebben, wat de urgentie daarvan is, maar ook op welke plaatsen uw woning ongewenst warmte verliest.

 

Neem voor nadere afstemming over uw woning vrijblijvend met ons contact op.

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen

Direct een offerte of meer informatie aanvragen? Klik op de button hieronder. Offerte aanvragen

Contact

T 0252 - 34 86 76 M 06 - 53 415 498
Walserij 13E
2211 SJ Noordwijkerhout
Lommerlustlaan 4
2361 LM Warmond

Renovatie

Uw woning weer als nieuw! Na de renovatie voldoet uw woning weer aan alle moderne maatstaven en is bouwkundig in goede staat. Renovatie woning in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Renovatie

Restauratie

Uw monumentale of karakteristieke woning restaureren en weer in authentieke staat brengen? Finger Verbouw en Onderhoud brengt de uitstraling van 'toen' weer terug met de bouwkundige kwaliteit van 'nu'. Restauratie van woningen en panden in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Restauratie

Verbouwing

Uw verbouwing uitgevoerd met een ambachtelijk timmermansoog. Onze garantie: een mooi en duurzaam resultaat en woondcomfort. Finger Verbouw en Onderhoud is vooral werkzaam in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Verbouwing

Woningonderhoud

Voorkom achterstallig onderhoud! Bespaar met preventief en duurzaam schilderwerk binnens- en buitenshuis; goed woningonderhoud. Finger Verbouw en Onderhoud is ook expert in verwijderen van houtrot.
Meer over Woningonderhoud

Woningisolatie

Geen last meer van tocht en kou! Isoleer uw woning, zoals uw dak, de gevel of de vloer. Voor woningisolatie, zoals dubbele beglazing, isolatie van wanden, isolatie van plafond, isolatie van het dak, bent u bij Finger Verbouw en Onderhoud aan het juiste adres.
Meer over Woningisolatie

Lekkage

Last van lekkage van waterleiding of gasleiding? Neem snel met ons contact op. Finger Verbouw en Onderhoud vervangt de onderdelen en herstellen de schade. Wij zijn vooral werkzaam in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Lekkage

Elektra

Bij renovaties en verbouwingen zijn vaak nieuwe elektriciteitsleidingen, stopcontacten en schakelaars nodig. Wij leggen alle elektra vakkundig aan; veilig en gericht op uw gemak. Werkzaamheden in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Elektra

Inbraakpreventie

Geef inbrekers geen kans! Zorg voor een optimale inbraakpreventie, zoals goed hang- en sluitwerk en buitenverlichting. Maak gebruik van de expertise van Finger Verbouw en Onderhoud. Dat geeft een veilig gevoel.
Meer over Inbraakpreventie

Woningaanpassing

Lang zelfstandig blijven wonen, is de wens van vrijwel iedereen. Woning-aanpassing maakt die wens realiteit, zoals het aanbrengen van steunen aan de muur in de badkamer of toilet, het aanbrengen van een traplift, een slaapkamer beneden. Finger Verbouw en Onderhoud denkt met u mee.
Meer over Woningaanpassing