Aannemerswerk

Van aannemer tot schilder; duurzaamheid van fundament tot het laatste detail

 

Finger Verbouw en Onderhoud is in 50 jaar tijd van schilders- en timmerbedrijf uitgegroeid tot volwaardig aannemersbedrijf met specialisten op elk werkgebied.

Voor alle bouwwerkzaamheden, of het nu gaat om renovatie, onderhoud, verbouw, aanbouw, restauratie, nemen wij graag de verantwoordelijkheid en coördinatie op ons. Daarmee nemen we veel werk en zorg bij u weg en heeft u maar één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden.

 

Voorafgaand aan het project bespreken wij met u uw wensen, geven we advies over de bouwactiviteiten, bijkomende werkzaamheden en de afwerking. Al deze aspecten ziet u terug in een heldere offerte met daarin ook het tijdsbestek dat nodig is om de werkzaamheden uit te voeren. U weet precies waar u aan toe bent.

 

Welke werkzaamheden wij ook voor u mogen uitvoeren, wij zorgen er voor dat ze gecoördineerd verlopen en dat ze deskundig uitgevoerd worden binnen het overeengekomen tijdspad en uw budget.

 

Ons doel is een duurzaam eindresultaat waar u jarenlang en misschien wel uw hele leven plezier van heeft.

 

Bike Totaal: impressie van aankoop tot volledige renovatie tot moderne fietswinkel
Met trots laten wij u graag een impressie zien van de grote verbouwing van het pand van de nieuwe vestiging van Bike Totaal in Sassenheim. Als aannemer gaven wij advies over de aankoop van het pand en de werkzaamheden die uitgevoerd moesten worden om het pand bouwtechnisch duurzaam te renoveren en geschikt te maken als fietswinkel. Daarbij hielden wij rekening met de doelstellingen en de wensen van de opdrachtgever met betrekking tot uitstraling van het pand.

1 - 43
Bike Totaal opent de deuren!
Start renovatie oude pand
renovatie gevel
nieuwe kozijnen en beglazing
schilderwerk kozijnen
Werkplaats voor de renovatie
Aanpassing voorpui werkplaats
Egaliseren grond
Egaliseren grond
Aanbouw winkel werkplaats
Aanbouw winkel werkplaats
Aanbouw winkel werkplaats
Dak nieuwe aanbouw
Creëren raaminzet zijpui
Stratenmaker aan het werk
Nieuwe werkplaats en aanbouw
Nieuwe kozijnen en beglazing
Nieuwe kozijnen en beglazing
Bike Totaal opent de deuren!
Oude werkplaats
Oude dak verwijderd
Opbouw nieuwe dak
Folie: extra preventie lekkage
Nieuwe dakpannen aangebracht
Situatie binnen voor renovatie
Situatie binnen voor renovatie
Situatie binnen voor renovatie
Verwijderen vloer
Lijkt chaos, toch overzicht!
Aanleg vloerverwarming
Aanleg vloerverwarming
Storten betonnen vloer
Voorbereiding schilderwerk
Duurzaam schilderwerk
Moderne donkergrijze verfkleur
Duurzaam schilderwerk
De laatste afwerking
Klaar voor de inrichting
De fietsen in de winkel
De inrichting bijna klaar
Fietscollectie en accessoires
Grote ramen; veel licht
Het fraaie duurzame resultaat!

Offerte aanvragen

Direct een offerte of meer informatie aanvragen? Klik op de button hieronder. Offerte aanvragen

Contact

T 0252 - 34 86 76 M 06 - 53 415 498
Walserij 13E
2211 SJ Noordwijkerhout
Lommerlustlaan 4
2361 LM Warmond

Renovatie

Uw woning weer als nieuw! Na de renovatie voldoet uw woning weer aan alle moderne maatstaven en is bouwkundig in goede staat. Renovatie woning in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Renovatie

Restauratie

Uw monumentale of karakteristieke woning restaureren en weer in authentieke staat brengen? Finger Verbouw en Onderhoud brengt de uitstraling van 'toen' weer terug met de bouwkundige kwaliteit van 'nu'. Restauratie van woningen en panden in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Restauratie

Verbouwing

Uw verbouwing uitgevoerd met een ambachtelijk timmermansoog. Onze garantie: een mooi en duurzaam resultaat en woondcomfort. Finger Verbouw en Onderhoud is vooral werkzaam in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Verbouwing

Woningonderhoud

Voorkom achterstallig onderhoud! Bespaar met preventief en duurzaam schilderwerk binnens- en buitenshuis; goed woningonderhoud. Finger Verbouw en Onderhoud is ook expert in verwijderen van houtrot.
Meer over Woningonderhoud

Woningisolatie

Geen last meer van tocht en kou! Isoleer uw woning, zoals uw dak, de gevel of de vloer. Voor woningisolatie, zoals dubbele beglazing, isolatie van wanden, isolatie van plafond, isolatie van het dak, bent u bij Finger Verbouw en Onderhoud aan het juiste adres.
Meer over Woningisolatie

Lekkage

Last van lekkage van waterleiding of gasleiding? Neem snel met ons contact op. Finger Verbouw en Onderhoud vervangt de onderdelen en herstellen de schade. Wij zijn vooral werkzaam in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Lekkage

Elektra

Bij renovaties en verbouwingen zijn vaak nieuwe elektriciteitsleidingen, stopcontacten en schakelaars nodig. Wij leggen alle elektra vakkundig aan; veilig en gericht op uw gemak. Werkzaamheden in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Elektra

Inbraakpreventie

Geef inbrekers geen kans! Zorg voor een optimale inbraakpreventie, zoals goed hang- en sluitwerk en buitenverlichting. Maak gebruik van de expertise van Finger Verbouw en Onderhoud. Dat geeft een veilig gevoel.
Meer over Inbraakpreventie

Woningaanpassing

Lang zelfstandig blijven wonen, is de wens van vrijwel iedereen. Woning-aanpassing maakt die wens realiteit, zoals het aanbrengen van steunen aan de muur in de badkamer of toilet, het aanbrengen van een traplift, een slaapkamer beneden. Finger Verbouw en Onderhoud denkt met u mee.
Meer over Woningaanpassing