Woningonderhoud

Voorkom achterstallig onderhoud van uw woning!

Achterstallig onderhoud van binnen- of buitenschilderwerk brengt veel kosten met zich mee. Dat voorkomen is een grote zorg minder. Een zorg die wij graag bij u wegnemen door er voor te zorgen dat het totaal onderhoud van uw woning piekfijn en voor de komende jaren in orde is.

 

Binnen- en buitenschilderwerk Na inspectie van het hout- en schilderwerk informeren wij u exact over de werkzaamheden en de kosten die het onderhoud met zich meebrengen. Dit ziet u terug in de offerte en later in de bevestiging. Wij zorgen er voor dat uw woning in optimale conditie blijft of doen achterstallig onderhoud, waardoor uw woning weer in optimale conditie komt.

 

Vaststellen en herstellen van houtrot Gebreken aan houtwerk en de aanwezigheid van houtrot stellen wij van te voren vast. Het herstellen van houtrot en het dichten van naadjes om houtrot in de nabije toekomst te voorkomen doen wij voorafgaand aan het schilderwerk. Zo heeft u de garantie dat de conditie van het houtwerk niet alleen aan de buitenkant, maar ook onder de verflaag optimaal is.

 

Duurzaam onderhoud; u hoeft er jaren niet naar om te kijken!

Al onze werkzaamheden zijn gericht op duurzaamheid en meerwaarde van uw woning. Als wij uw woning verlaten, zijn uw kozijnen, deuren, gevelbetimmering, schutting en muren weer grondig beschermd tegen het wisselvallige Nederlandse weer. Daar hoeft u de komende jaren niet meer naar om te kijken!

 

 

Offerte aanvragen

Direct een offerte of meer informatie aanvragen? Klik op de button hieronder. Offerte aanvragen

Contact

T 0252 - 34 86 76 M 06 - 53 415 498
Walserij 13E
2211 SJ Noordwijkerhout
Lommerlustlaan 4
2361 LM Warmond

Renovatie

Uw woning weer als nieuw! Na de renovatie voldoet uw woning weer aan alle moderne maatstaven en is bouwkundig in goede staat. Renovatie woning in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Renovatie

Restauratie

Uw monumentale of karakteristieke woning restaureren en weer in authentieke staat brengen? Finger Verbouw en Onderhoud brengt de uitstraling van 'toen' weer terug met de bouwkundige kwaliteit van 'nu'. Restauratie van woningen en panden in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Restauratie

Verbouwing

Uw verbouwing uitgevoerd met een ambachtelijk timmermansoog. Onze garantie: een mooi en duurzaam resultaat en woondcomfort. Finger Verbouw en Onderhoud is vooral werkzaam in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Verbouwing

Woningonderhoud

Voorkom achterstallig onderhoud! Bespaar met preventief en duurzaam schilderwerk binnens- en buitenshuis; goed woningonderhoud. Finger Verbouw en Onderhoud is ook expert in verwijderen van houtrot.
Meer over Woningonderhoud

Woningisolatie

Geen last meer van tocht en kou! Isoleer uw woning, zoals uw dak, de gevel of de vloer. Voor woningisolatie, zoals dubbele beglazing, isolatie van wanden, isolatie van plafond, isolatie van het dak, bent u bij Finger Verbouw en Onderhoud aan het juiste adres.
Meer over Woningisolatie

Lekkage

Last van lekkage van waterleiding of gasleiding? Neem snel met ons contact op. Finger Verbouw en Onderhoud vervangt de onderdelen en herstellen de schade. Wij zijn vooral werkzaam in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Lekkage

Elektra

Bij renovaties en verbouwingen zijn vaak nieuwe elektriciteitsleidingen, stopcontacten en schakelaars nodig. Wij leggen alle elektra vakkundig aan; veilig en gericht op uw gemak. Werkzaamheden in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Elektra

Inbraakpreventie

Geef inbrekers geen kans! Zorg voor een optimale inbraakpreventie, zoals goed hang- en sluitwerk en buitenverlichting. Maak gebruik van de expertise van Finger Verbouw en Onderhoud. Dat geeft een veilig gevoel.
Meer over Inbraakpreventie

Woningaanpassing

Lang zelfstandig blijven wonen, is de wens van vrijwel iedereen. Woning-aanpassing maakt die wens realiteit, zoals het aanbrengen van steunen aan de muur in de badkamer of toilet, het aanbrengen van een traplift, een slaapkamer beneden. Finger Verbouw en Onderhoud denkt met u mee.
Meer over Woningaanpassing