Inbraakpreventie

Geef inbrekers geen kans met goede inbraakpreventie!

Wist u dit over inbraken?
De meeste inbraken worden gepleegd door gelegenheidsinbrekers. Wanneer ze vermoeden dat er iets te halen is en er kans is op resultaat slaan ze hun slag. Is de braak succesvol, dan is bovendien de kans groot dat ze nog eens terugkomen.

 

Een gemiddelde inbraak duurt niet langer dan 30 seconden. De inbreker haakt in de regel af als het langer duurt om binnen te komen. Dan wordt het risico om gepakt te worden te groot.

  

Dit kunt u zelf aan inbraakpreventie doen.

  • Sluit ramen en deuren goed af als u weg gaat. Ook al is het maar even.
  • Laat waardevolle spullen niet in het zicht liggen.
  • Zorg dat uw huis er bewoond uitziet als u op vakantie gaat of een avondje weg bent. Gebruik een schakelklok voor het licht. Zet uw auto of een tweede auto op uw oprit.

 

Verklein het inbraakrisico met maar liefst 90%!

Op deze manier maakt u het de inbreker al een stuk lastiger om uw woning binnen te komen. Wat dan nog ontbreekt zijn bouwtechnische preventieve maatregelen. Dat kan het inbraakrisico met maar liefst 90% verkleinen. Finger Verbouw en Onderhoud is u daarbij graag van dienst!

 

Bekijk de video van Politie Keurmerk Veilig Wonen.

 

 

 

Wat kan Finger Verbouw en Onderhoud voor u doen?

Gratis woninginspectie

Als wij uw woning gratis inspecteren met het oog op inbraakrisico dan onderzoeken wij:

  • de inbraakgevoeligheid van het hang- en sluitwerk (scharnieren, dievenklauwen, sloten, schilden, cilinders, slotplaten etc.)
  • of er voldoende buitenverlichting aanwezig is op inbraakgevoelige punten van uw woning; inbrekers staan immers niet graag in de schijnwerpers
  • de algemene inbraakgevoeligheid - de bouwtechnische kwaliteit en de bereikbaarheid - van ramen, deuren, kozijnen, van dakramen en lichtkoepels

 

Leveren en monteren van hang- en sluitwerk en buitenverlichting

Een paar eenvoudige aanpassingen van uw hang- en sluitwerk (SKG-gecertificeerd) zijn al voldoende om 90% van de gelegenheidsdieven buiten te sluiten. Wij werken volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

 

Vrijblijvende offerte voor inbraakpreventie
De resultaten van de woninginspectie verwerken wij in een beveiligingsadvies. Daarin nemen wij ook uw wensen en eisen voor inbraakwerendheid mee. Zo zijn er bijvoorbeeld drie classificaties in het hang- en sluitwerk met SKG-keurmerk, variërend van gegarandeerd 3 tot zelfs 5 minuten inbraakvertraging. Dat lijkt weinig, maar voor een inbreker is dat een eeuwigheid.

 

Ook gemak is een onderwerp dat we meenemen in het beveiligingsadvies. Zo kunt u voor alle deuren verschillende sleutels hebben, maar waarom meer sleutels als één sleutel ook volstaat. Wij maken het u graag zo comfortabel mogelijk.

 

Alle beveiligingsaspecten ontvangt u in één overzichtelijk offerte. Geheel vrijblijvend. De keuze is aan u. 
 

1 - 10
Goed hang- en sluitwerk

Offerte aanvragen

Direct een offerte of meer informatie aanvragen? Klik op de button hieronder. Offerte aanvragen

Contact

T 0252 - 34 86 76 M 06 - 53 415 498
Walserij 13E
2211 SJ Noordwijkerhout
Lommerlustlaan 4
2361 LM Warmond

Renovatie

Uw woning weer als nieuw! Na de renovatie voldoet uw woning weer aan alle moderne maatstaven en is bouwkundig in goede staat. Renovatie woning in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Renovatie

Restauratie

Uw monumentale of karakteristieke woning restaureren en weer in authentieke staat brengen? Finger Verbouw en Onderhoud brengt de uitstraling van 'toen' weer terug met de bouwkundige kwaliteit van 'nu'. Restauratie van woningen en panden in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Restauratie

Verbouwing

Uw verbouwing uitgevoerd met een ambachtelijk timmermansoog. Onze garantie: een mooi en duurzaam resultaat en woondcomfort. Finger Verbouw en Onderhoud is vooral werkzaam in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Verbouwing

Woningonderhoud

Voorkom achterstallig onderhoud! Bespaar met preventief en duurzaam schilderwerk binnens- en buitenshuis; goed woningonderhoud. Finger Verbouw en Onderhoud is ook expert in verwijderen van houtrot.
Meer over Woningonderhoud

Woningisolatie

Geen last meer van tocht en kou! Isoleer uw woning, zoals uw dak, de gevel of de vloer. Voor woningisolatie, zoals dubbele beglazing, isolatie van wanden, isolatie van plafond, isolatie van het dak, bent u bij Finger Verbouw en Onderhoud aan het juiste adres.
Meer over Woningisolatie

Lekkage

Last van lekkage van waterleiding of gasleiding? Neem snel met ons contact op. Finger Verbouw en Onderhoud vervangt de onderdelen en herstellen de schade. Wij zijn vooral werkzaam in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Lekkage

Elektra

Bij renovaties en verbouwingen zijn vaak nieuwe elektriciteitsleidingen, stopcontacten en schakelaars nodig. Wij leggen alle elektra vakkundig aan; veilig en gericht op uw gemak. Werkzaamheden in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Elektra

Inbraakpreventie

Geef inbrekers geen kans! Zorg voor een optimale inbraakpreventie, zoals goed hang- en sluitwerk en buitenverlichting. Maak gebruik van de expertise van Finger Verbouw en Onderhoud. Dat geeft een veilig gevoel.
Meer over Inbraakpreventie

Woningaanpassing

Lang zelfstandig blijven wonen, is de wens van vrijwel iedereen. Woning-aanpassing maakt die wens realiteit, zoals het aanbrengen van steunen aan de muur in de badkamer of toilet, het aanbrengen van een traplift, een slaapkamer beneden. Finger Verbouw en Onderhoud denkt met u mee.
Meer over Woningaanpassing