Aanpassing van uw woning

Langer, comfortabel en veilig zelfstandig wonen maken wij mogelijk.

 

Woningaanpassing maakt het voor u mogelijk om comfortabel en zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. Veel aanpassingen in de woning zijn echter niet alleen geschikt voor oudere mensen, maar voorzien een huis van veel gemakken voor alle leeftijden; van jong tot ouder, of u nu meer of minder valide bent.

 

Meer veiligheidsvoorzieningen, leun- en steunpunten en meer gemak

 

De badkamer

In de badkamer is veiligheid en gemak van groot belang. Vooral als u minder valide bent of onzekerder bent in uw bewegen. De volgende aanpassingen vergroten veiligheid en gemak: het verhogen of verlagen van toilet en wastafels, het verwijderen van een bad en het aanbrengen van een douche met thermostaatkraan in een ruime cabine eventueel voorzien van een stoel met steunen aan de muur

 

De keuken
De keuken kunnen wij aanpassen door het verhogen of verlagen van het aanrecht, het veranderen van de kranen en het aanbrengen van andere heldere verlichting,

Het toilet  

Het toilet meer inrichten op gemak kan door de toiletpot te verhogen, eventueel steunen aan te brengen en andere verlichting aan te brengen


Slaapkamer
Bevindt uw slaapkamer zich op een verdieping in uw huis, dan kunnen wij met u beoordelen hoe uw woonkamer of een andere kamer op de begane grond deels of geheel kan worden veranderd in een slaapkamer. Wij brengen alle werkzaamheden in kaart, zodat u precies weet welke werkzaamheden er uitgevoerd worden. 


Andere werkzaamheden gericht op uw gemak en veiligheid

  • Drempels en hoogteverschillen oplossen
  • Aanbrengen van een traplift
  • Deuren van de woning: buitenverlichting aanbrengen zodat de sloten goed zichtbaar zijn
  • Het aanbrengen van zogenaamde ‘senioren’sloten

 

Wij voorzien u en uw woning graag van veiligheid en optimaal gemak!

Offerte aanvragen

Direct een offerte of meer informatie aanvragen? Klik op de button hieronder. Offerte aanvragen

Contact

T 0252 - 34 86 76 M 06 - 53 415 498
Walserij 13E
2211 SJ Noordwijkerhout
Lommerlustlaan 4
2361 LM Warmond

Renovatie

Uw woning weer als nieuw! Na de renovatie voldoet uw woning weer aan alle moderne maatstaven en is bouwkundig in goede staat. Renovatie woning in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Renovatie

Restauratie

Uw monumentale of karakteristieke woning restaureren en weer in authentieke staat brengen? Finger Verbouw en Onderhoud brengt de uitstraling van 'toen' weer terug met de bouwkundige kwaliteit van 'nu'. Restauratie van woningen en panden in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Restauratie

Verbouwing

Uw verbouwing uitgevoerd met een ambachtelijk timmermansoog. Onze garantie: een mooi en duurzaam resultaat en woondcomfort. Finger Verbouw en Onderhoud is vooral werkzaam in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Verbouwing

Woningonderhoud

Voorkom achterstallig onderhoud! Bespaar met preventief en duurzaam schilderwerk binnens- en buitenshuis; goed woningonderhoud. Finger Verbouw en Onderhoud is ook expert in verwijderen van houtrot.
Meer over Woningonderhoud

Woningisolatie

Geen last meer van tocht en kou! Isoleer uw woning, zoals uw dak, de gevel of de vloer. Voor woningisolatie, zoals dubbele beglazing, isolatie van wanden, isolatie van plafond, isolatie van het dak, bent u bij Finger Verbouw en Onderhoud aan het juiste adres.
Meer over Woningisolatie

Lekkage

Last van lekkage van waterleiding of gasleiding? Neem snel met ons contact op. Finger Verbouw en Onderhoud vervangt de onderdelen en herstellen de schade. Wij zijn vooral werkzaam in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Lekkage

Elektra

Bij renovaties en verbouwingen zijn vaak nieuwe elektriciteitsleidingen, stopcontacten en schakelaars nodig. Wij leggen alle elektra vakkundig aan; veilig en gericht op uw gemak. Werkzaamheden in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Elektra

Inbraakpreventie

Geef inbrekers geen kans! Zorg voor een optimale inbraakpreventie, zoals goed hang- en sluitwerk en buitenverlichting. Maak gebruik van de expertise van Finger Verbouw en Onderhoud. Dat geeft een veilig gevoel.
Meer over Inbraakpreventie

Woningaanpassing

Lang zelfstandig blijven wonen, is de wens van vrijwel iedereen. Woning-aanpassing maakt die wens realiteit, zoals het aanbrengen van steunen aan de muur in de badkamer of toilet, het aanbrengen van een traplift, een slaapkamer beneden. Finger Verbouw en Onderhoud denkt met u mee.
Meer over Woningaanpassing