TIMMERWERK

TIMMERWERK

TIMMERWERK

Timmerwerk

Uw timmervakman met oog voor detail

Goed timmerwerk vraagt om vakmanschap. Dat vindt u bij ons, maar bovenal de ervaring van  een voldaan en zorgeloos gevoel elke keer als u het resultaat van ons timmerwerk bewondert. Of, als u zich even bewust bent van alle werkzaamheden, zichtbare en onzichtbare, die zijn uitgevoerd.

 

Duurzaam timmerwerk in de stijl van uw woning

Of het nu gaat om woningisolatie, verbouw, renovatie, restauratie, aftimmerwerk, of vervanging van het dak of de kozijnen, wij vertalen uw wensen naar een goede bouwkundige constructie in de stijl die past bij uw woning. 


Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke materialen en verwerking toegepast moeten worden voor een mooi en duurzaam resultaat. De bouwfysische en constructieve aspecten van uw woning zijn daarbij mede bepalend. Die beoordelen wij uiteraard zorgvuldig van te voren en benoemen wij in de offerte en later in de bevestiging.  

Eén aanspreekpunt voor alle werkzaamheden

Overweegt u één van de volgende werkzaamheden uit te laten voeren en wilt u ambachtelijke kwaliteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres:

 

  • Vervanging van daken, dakgoten en boeidelen
  • Vervanging van kozijnen (deels of totaal) en ramen
  • Vervanging van vloeren en deuren
  • Gevelbekleding (kunststof of hout) vervangen 
  • Isolatie van uw woning: dak en muren
  • Plaatsing van isolerende beglazing
  • Plafonds vervangen
  • Aangetaste houten onderdelen vervangen
  • Aftimmerwerk aan uw woning
  • Hang- en sluitwerk aanbrengen of vervangen
1 - 5
Renovatie badkamer
Bouwen blokhut en aanleg tuin
Renovatie monumentale woning
Vervanging en isolatie dak
Authentieke dakpannen plaatsen

Offerte aanvragen

Direct een offerte of meer informatie aanvragen? Klik op de button hieronder. Offerte aanvragen

Contact

T 0252 - 34 86 76 M 06 - 53 415 498
Walserij 13E
2211 SJ Noordwijkerhout
Lommerlustlaan 4
2361 LM Warmond

Renovatie

Uw woning weer als nieuw! Na de renovatie voldoet uw woning weer aan alle moderne maatstaven en is bouwkundig in goede staat. Renovatie woning in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Renovatie

Restauratie

Uw monumentale of karakteristieke woning restaureren en weer in authentieke staat brengen? Finger Verbouw en Onderhoud brengt de uitstraling van 'toen' weer terug met de bouwkundige kwaliteit van 'nu'. Restauratie van woningen en panden in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Restauratie

Verbouwing

Uw verbouwing uitgevoerd met een ambachtelijk timmermansoog. Onze garantie: een mooi en duurzaam resultaat en woondcomfort. Finger Verbouw en Onderhoud is vooral werkzaam in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Verbouwing

Woningonderhoud

Voorkom achterstallig onderhoud! Bespaar met preventief en duurzaam schilderwerk binnens- en buitenshuis; goed woningonderhoud. Finger Verbouw en Onderhoud is ook expert in verwijderen van houtrot.
Meer over Woningonderhoud

Woningisolatie

Geen last meer van tocht en kou! Isoleer uw woning, zoals uw dak, de gevel of de vloer. Voor woningisolatie, zoals dubbele beglazing, isolatie van wanden, isolatie van plafond, isolatie van het dak, bent u bij Finger Verbouw en Onderhoud aan het juiste adres.
Meer over Woningisolatie

Lekkage

Last van lekkage van waterleiding of gasleiding? Neem snel met ons contact op. Finger Verbouw en Onderhoud vervangt de onderdelen en herstellen de schade. Wij zijn vooral werkzaam in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Lekkage

Elektra

Bij renovaties en verbouwingen zijn vaak nieuwe elektriciteitsleidingen, stopcontacten en schakelaars nodig. Wij leggen alle elektra vakkundig aan; veilig en gericht op uw gemak. Werkzaamheden in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Elektra

Inbraakpreventie

Geef inbrekers geen kans! Zorg voor een optimale inbraakpreventie, zoals goed hang- en sluitwerk en buitenverlichting. Maak gebruik van de expertise van Finger Verbouw en Onderhoud. Dat geeft een veilig gevoel.
Meer over Inbraakpreventie

Woningaanpassing

Lang zelfstandig blijven wonen, is de wens van vrijwel iedereen. Woning-aanpassing maakt die wens realiteit, zoals het aanbrengen van steunen aan de muur in de badkamer of toilet, het aanbrengen van een traplift, een slaapkamer beneden. Finger Verbouw en Onderhoud denkt met u mee.
Meer over Woningaanpassing