SCHILDERWERK

Schilderwerk

Goed schilderwerk; meerwaarde voor uw woning!

Een goede staat van uw woning werkt waardeverhogend en vergroot de duurzaamheid. Al meer dan 50 jaar is Finger Verbouw en Onderhoud expert in binnen- en buitenschilderwerk van hout, beton en stenen muren. 

 

Klassiek ambachtelijk schilderwerk

Klassiek ambachtelijk schilderwerk voeren wij uit aan houten, stenen en betonnen delen van uw woning. Binnen en buiten.

  

Airless en airmix innovatieve verfspuittechniek

Binnenshuis werken wij bij voorkeur met innovatieve verftechnieken, zoals airmix en airless spuitwerk van houtwerk (o.a. vloeren en deuren), wanden en plafonds. De voordelen daarvan zijn:

 • Snelle gelijkmatige verdeling van verf op het oppervlak
 • Streeploos, geen zichtbare aanzetten
 • Vaak goedkoper dan traditioneel schilderwerk, dankzij de hoge productiesnelheid

 • De verf dekt in één keer (ook van zwart naar wit en omgekeerd)

 

In de video ziet u hoe wij een houten vloer met de airmix-spuittechniek snel en doeltreffend voorzien van één dekkende laag verf.

  

  

  

Reparatie van houtrot

Houtrotreparaties voeren wij in 3 gradaties uit.

 

 1. Plaatselijke reparatie: hierbij verwijderen wij plaatselijk het aangetaste hout, nemen wij de oorzaak weg en vullen het gat op met twee componenten (impregneer en epoxy) - wij zijn hiervoor gecertificeerd.
 2. Deelvervanging van hout: als de aantasting van een deel van het hout te groot is voor reparatie vervangen wij het aangetaste deel met nieuw hout. Dit is voordeliger dan het plaatsen van een nieuw kozijn. Wij zien er zorgvuldig op toe dat het nieuwe hout qua profilering overeenkomt met het bestaande hout. De houten delen worden met tweecomponenten epoxy met elkaar verbonden een duurzame onzichtbare oplossing wanneer de verflaag is aangebracht.
 3. Plaatsen van een geheel nieuw kozijn: zit de houtrot op meerdere plaatsen in het kozijn en is de oorzaak niet weg te nemen, dan is het plaatsen van een nieuw kozijn de enige juiste duurzame oplossing.

 

Houtrotreparatie met epoxy

Houtrot verwijderen       Houtrot reparatie met epoxy      

Onafhankelijk verftechnisch advies

Omdat wij maximale kwaliteitseisen stellen aan ons werk, schilderen wij met kwalitatief duurzame en milieuvriendelijke verf, onder andere van het merk Sigma. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan het gebruik van een bepaald merk. Heeft u voorkeur voor een merk dan vernemen wij dat graag.

 

Kleuradvies van een kleurenexpert en kleurvisualisatie

Schilderen doen wij in alle kleuren, van hypermodern tot klassiek. Daarbij geeft onze kleurenexpert u graag professioneel advies geven. Twijfelt u toch nog aan de juiste kleur, dan visualiseren wij de kleur en schilderen een klein testvlak op het oppervlak. Dan weet u zeker dat u de juiste kleur kiest. 
 

Onverhoopte en onverwachte gebreken nemen wij direct mee

Als wij hogere delen aan uw huis schilderen maken wij gebruik van eigen steigers. Bijkomend voordeel is dat als er onverwacht extra werk aan uw woning verricht moet worden wij dit direct mee kunnen nemen. De steigers zijn namelijk van ons zelf en staan dan al.

 

Ook 's winters schilderen wij buiten

Door de kwaliteit van onze verfproducten en afschermtechnieken kunnen we ook 's winters buiten bij u schilderen. Uiteraard met dezelfde garantie voor kwaliteit en duurzaamheid als in het voorjaar en 's zomers.

 

Arbo en milieu verantwoord

Wij werken volgens de laatste milieu- en arbo-eisen: veilig, zo onschadelijk mogelijk met duurzame watergedragen (zo mogelijk) geurarme lakken en muurverven. Ook beperken wij het vrijkomen van stof bij het schuren met directe stofafzuiging.  

 

Meer dan schilderwerk alleen 

Naast schilderwerk passen wij andere technieken toe om uw woning te verbeteren en te verfraaien, zoals:

 • Stuken
 • Behangen
 • Sierpleisters aanbrengen
 • Spachtelputz
 • reparatie van beton

 

Ons doel voor u: duurzaamheid en beheersbaarheid van kosten

Na de eerste keer dat wij uw woning hebben geschilderd, bieden wij u graag aan om het schilderwerk na een aantal jaren te controleren. Dat is in uw belang: de kosten voor een periodieke schilderbeurt, preventief onderhoud, zijn vele malen lager dan het herstellen van achterstallig onderhoud.

 

Mocht er de eerste keer dat u ons inschakelt sprake zijn van groot achterstallig onderhoud dan kunnen wij voor u een meerjarenplan opstellen. Daarin geven wij per onderdeel van uw woning aan wat de urgentie van het onderhoud is en de eventuele risico's als u het niet zou doen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Ons doel voor u is een goede conditie van uw woning, duurzaam onderhoud en beheersbaarheid van de kosten in de toekomst. 

 

Zorg voor u en uw eigendommen

Uw garantie is, dat wij de werkzaamheden uitermate deskundig en netjes uitvoeren. Daarbij houden wij rekening met de planning van u en uw gezinsleden, zoals de begintijd. Als u wilt, kunnen wij uw meubilair tijdelijk opslaan in inbraakwerende containers. Is dat niet nodig dan dekken wij uw meubilair en andere eigendommen zorgvuldig af voordat de werkzaamheden aanvangen. Na de laatste afwerking, laten wij uw huis schoon achter. Alsof wij er nooit zijn geweest. En als u dat graag wilt, hangen wij ook de gordijnen weer voor u op.

 

Het enige dat wij graag achterlaten is een mooi en duurzaam resultaat waar u vele jaren van geniet.

 

 

1 - 5
Buitenschilderwerk
Buitenschilderwerk
Airless verfspuittechniek
Schilderwerk woonboerderij
Schilderwerk woonboerderij

Offerte aanvragen

Direct een offerte of meer informatie aanvragen? Klik op de button hieronder. Offerte aanvragen

Contact

T 0252 - 34 86 76 M 06 - 53 415 498
Walserij 13E
2211 SJ Noordwijkerhout
Lommerlustlaan 4
2361 LM Warmond

Renovatie

Uw woning weer als nieuw! Na de renovatie voldoet uw woning weer aan alle moderne maatstaven en is bouwkundig in goede staat. Renovatie woning in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Renovatie

Restauratie

Uw monumentale of karakteristieke woning restaureren en weer in authentieke staat brengen? Finger Verbouw en Onderhoud brengt de uitstraling van 'toen' weer terug met de bouwkundige kwaliteit van 'nu'. Restauratie van woningen en panden in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Restauratie

Verbouwing

Uw verbouwing uitgevoerd met een ambachtelijk timmermansoog. Onze garantie: een mooi en duurzaam resultaat en woondcomfort. Finger Verbouw en Onderhoud is vooral werkzaam in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Verbouwing

Woningonderhoud

Voorkom achterstallig onderhoud! Bespaar met preventief en duurzaam schilderwerk binnens- en buitenshuis; goed woningonderhoud. Finger Verbouw en Onderhoud is ook expert in verwijderen van houtrot.
Meer over Woningonderhoud

Woningisolatie

Geen last meer van tocht en kou! Isoleer uw woning, zoals uw dak, de gevel of de vloer. Voor woningisolatie, zoals dubbele beglazing, isolatie van wanden, isolatie van plafond, isolatie van het dak, bent u bij Finger Verbouw en Onderhoud aan het juiste adres.
Meer over Woningisolatie

Lekkage

Last van lekkage van waterleiding of gasleiding? Neem snel met ons contact op. Finger Verbouw en Onderhoud vervangt de onderdelen en herstellen de schade. Wij zijn vooral werkzaam in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Lekkage

Elektra

Bij renovaties en verbouwingen zijn vaak nieuwe elektriciteitsleidingen, stopcontacten en schakelaars nodig. Wij leggen alle elektra vakkundig aan; veilig en gericht op uw gemak. Werkzaamheden in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Elektra

Inbraakpreventie

Geef inbrekers geen kans! Zorg voor een optimale inbraakpreventie, zoals goed hang- en sluitwerk en buitenverlichting. Maak gebruik van de expertise van Finger Verbouw en Onderhoud. Dat geeft een veilig gevoel.
Meer over Inbraakpreventie

Woningaanpassing

Lang zelfstandig blijven wonen, is de wens van vrijwel iedereen. Woning-aanpassing maakt die wens realiteit, zoals het aanbrengen van steunen aan de muur in de badkamer of toilet, het aanbrengen van een traplift, een slaapkamer beneden. Finger Verbouw en Onderhoud denkt met u mee.
Meer over Woningaanpassing