Over ons

50 jaar vakmanschap in schilderwerk, timmerwerk en loodgieterwerk!

Finger Verbouw en Onderhoud is een familiebedrijf dat zich al ruim vijftig jaar bewijst als specialist in duurzaam schilderwerk, timmerwerk en loodgieterwerk. 

 
Familiebedrijf met hart en ziel

Wij, Albert, Hans en Jaap Finger, hebben het bedrijf dat onze vader in 1964 startte, met veel motivatie voortgezet. Zorg voor waardebehoud en waardevermeerdering van uw woning is onze drijfveer. Wat u daarvan merkt? Duurzaamheid en kwaliteit van materialen en expertise op elk vlak. In uw woning zijn alleen vakmensen aan het werk.

 

Van puur schilderwerk tot verbouw en aannemerswerk

Dankzij het vertrouwen van onze klanten heeft ons bedrijf zich kunnen ontwikkelen van  schildersbedrijf en timmerbedrijf tot een bedrijf met een enorme kennis en expertise op het gebied van verbouw, renovatie, restauratie, totaalonderhoud, woninginspectie en aannemerswerk.

 

Duurzaamheid, loyaliteit en zorg voor uw eigendommen

Transparantie in werk en kosten, de kwaliteit en duurzaamheid van materialen, het resultaat van onze werkzaamheden, onze loyaliteit en zorg voor eigendommen ervaren klanten als sterke punten van ons bedrijf.

 

In de loop der jaren zijn wij met veel klanten mee gegroeid en hebben wij de kinderen groot zien worden. Ook daar mogen wij nu weer werkzaamheden voor doen. Bent u eenmaal klant, dan blijft u voor ons klant. Dat is kenmerkend voor wie wij zijn, zowel als mens(en) als bedrijf.

 

 

Offerte aanvragen

Direct een offerte of meer informatie aanvragen? Klik op de button hieronder. Offerte aanvragen

Contact

T 0252 - 34 86 76 M 06 - 53 415 498
Walserij 13E
2211 SJ Noordwijkerhout
Lommerlustlaan 4
2361 LM Warmond

Renovatie

Uw woning weer als nieuw! Na de renovatie voldoet uw woning weer aan alle moderne maatstaven en is bouwkundig in goede staat. Renovatie woning in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Renovatie

Restauratie

Uw monumentale of karakteristieke woning restaureren en weer in authentieke staat brengen? Finger Verbouw en Onderhoud brengt de uitstraling van 'toen' weer terug met de bouwkundige kwaliteit van 'nu'. Restauratie van woningen en panden in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Restauratie

Verbouwing

Uw verbouwing uitgevoerd met een ambachtelijk timmermansoog. Onze garantie: een mooi en duurzaam resultaat en woondcomfort. Finger Verbouw en Onderhoud is vooral werkzaam in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Verbouwing

Woningonderhoud

Voorkom achterstallig onderhoud! Bespaar met preventief en duurzaam schilderwerk binnens- en buitenshuis; goed woningonderhoud. Finger Verbouw en Onderhoud is ook expert in verwijderen van houtrot.
Meer over Woningonderhoud

Woningisolatie

Geen last meer van tocht en kou! Isoleer uw woning, zoals uw dak, de gevel of de vloer. Voor woningisolatie, zoals dubbele beglazing, isolatie van wanden, isolatie van plafond, isolatie van het dak, bent u bij Finger Verbouw en Onderhoud aan het juiste adres.
Meer over Woningisolatie

Lekkage

Last van lekkage van waterleiding of gasleiding? Neem snel met ons contact op. Finger Verbouw en Onderhoud vervangt de onderdelen en herstellen de schade. Wij zijn vooral werkzaam in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Lekkage

Elektra

Bij renovaties en verbouwingen zijn vaak nieuwe elektriciteitsleidingen, stopcontacten en schakelaars nodig. Wij leggen alle elektra vakkundig aan; veilig en gericht op uw gemak. Werkzaamheden in Warmond, Noordwijkerhout en omgeving.
Meer over Elektra

Inbraakpreventie

Geef inbrekers geen kans! Zorg voor een optimale inbraakpreventie, zoals goed hang- en sluitwerk en buitenverlichting. Maak gebruik van de expertise van Finger Verbouw en Onderhoud. Dat geeft een veilig gevoel.
Meer over Inbraakpreventie

Woningaanpassing

Lang zelfstandig blijven wonen, is de wens van vrijwel iedereen. Woning-aanpassing maakt die wens realiteit, zoals het aanbrengen van steunen aan de muur in de badkamer of toilet, het aanbrengen van een traplift, een slaapkamer beneden. Finger Verbouw en Onderhoud denkt met u mee.
Meer over Woningaanpassing